Mehmet Sadık Boz İlkokulu

WEB https://mehmetsadkbozilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Dikilitaş Mh. Mehmet Sadık Boz Cad. No.18 Merkez/UŞAK
VİZYON : Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ HATTIYLA ULAŞIM MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri : Dikilitaş Mh. Mehmet Sadık Boz Cad. No.18 Merkez/UŞAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ UŞAK MERKEZ DİKİLİTAŞ MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :